3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Κατηγορία: Δράσεις 2016-17 Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2016

"Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και τον φόβο της αποτυχίας:

Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους"

ΟΙ αθλητικές δραστηριότητες που οργανώθηκαν, πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του σχολείου και στο Δημοτικό Γυμναστήριο.

  • Στην πρώτη φάση των δραστηριοτήτων, με προσκεκλημένους τους προπονητές κ. Παναγιώτη Σιώτο, κ.Αργύρη Βελαλόπουλο και κ. Ευάγγελο Τόμπρο, οι μαθητές της Α', Β, και Γ' τάξης διδάχθηκαν στο χώρο του σχολείου καλαθοσφαίριση, αντισφαίριση και επιτραπέζια αντισφαίριση αντίστοιχα. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, οι μαθητές της Δ', Ε' και Στ' τάξης του 3ου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου , στο Δημοτικό Γυμναστήριο συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξήχθησαν με ευθύνη των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής κ.Διονύση Αναγνωστόπουλο και κ.Δημήτρη Θεοδοσίου.

                        

                                           

  • Κατά τη δεύτερη φάση των δραστηριοτήτων έγινε καθολική συγκέντρωση των μαθητών του 3ου Δημοτικού σχολείου στο Δημοτικό Γυμναστήριο, όπου ο Μάνθος Πρελορέντζος παρέδωσε μαθήματα αυτοάμυνας και ο δάσκαλος Φυσικής Αγωγής κ. Διονύσης Αναγνωστόπουλος  οργάνωσε ομάδες που ασχολήθηκαν με το στίβο.

             

                             

Ευχαριστούμε τους προσκεκλημένους για την καλή τους διάθεση να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμά μας, αλλά και για τα υγιή μηνύματα που πέρασαν στους μικρούς μαθητές σχετικά με την αξία του αθλητισμού και τη συμβολή του στην σύμμετρη, αρμονική και ολόπλευρη ανάπτυξη του σώματος και της ψυχής του ανθρώπου.

Εμφανίσεις: 206