Actionaid 2017

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

 

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Αγαπητοί φίλοι, 

Θέλουμε να μοιραστούμε ορισμένες από τις επιτυχίες που καταφέραμε μαζί και συγκεντρώσαμε στην Ετήσια Έκθεση του 2016,που κρατάτε στα χέρια σας. 

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας στηρίζετε, καθώς είναι οι δωρεές του σχολείου σας, μέσα από το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού,  τα άλλα προγράμματα οικονομικής υποστήριξης και τις πρωτοβουλίες σας,  που μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε πολύ σημαντικά έργα,  δράσεις και προγράμματα τόσο στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε,  όσο και στην Ελλάδα. 

Στην Έκθεση θα διαβάσετε ιστορίες ανθρώπων, οι οποίοι,  παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν,  στάθηκαν στα πόδια τους και βρήκαν τη δύναμη και την ελπίδα να κινητοποιηθούν για να αλλάξουν τη ζωή τους. 

Θα βρείτε, επίσης,  χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών μας πόρων,  την εσωτερική  μας οργάνωση και  όλες μας τις  ενέργειες. Είμαστε περήφανοι για όλες τις διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια στην Actionaid και θέλουμε να νιώσετε και εσείς σίγουροι και ασφαλείς για το πώς αξιοποιείται η δωρεά σας. 

        

        

Ελπίζουμε διαβάζοντας την Ετήσια Έκθεση, εσείς οι εκπαιδευτικοί,  οι μαθητές και οι γονείς τους να νιώσετε περήφανοι για το τεράστιο έργο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που στηρίζετε. 

Εκ μέρους όλων των ανθρώπων με τους οποίους δουλεύουμε και των οποίων τις ζωές μαζί καταφέρνουμε να αλλάξουμε, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς που βρίσκεστε στο πλευρό μας! 

 

Με εκτίμηση 

Γεράσιμος Κουβαράς

 

ActionAid Ελλάς,  Φαλήρου 52,11741,Αθήνα

Τ.210.92.12.321 F. 210.92.12.376

E:info. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ActionAidHellas 

Εμφανίσεις: 175